Zabijakov osobný strážca

Zabijakov osobný strážca
Tento program v súčasnosti nie je možné v Lepšia.TV prehrať. Vyskúšajte prehrať iné zaujímavé relácie, filmy, seriály, rozprávky online a k tomu 135 českých a zahraničných TV staníc naživo aj 30 dní dozadu. Vyskúšajte Lepšia.TV za 0.10 € na 10 dní bez záväzkov. Lepšia.TV vám prináša najdlhší archív aj online živé vysielanie. Pre maximálny komfort sledovania môžete využiť digitálné funkcie ako nahrávanie alebo pauza. Získajte svoju Lepšia.TV ešte dnes len za 0.10 €!

Informácie o relácii: Zabijakov osobný strážca

Špičkový bodyguard Michael Bryce dostane špeciálnu úlohu - musí sa postarať o svojho úhlavného nepriateľa. Jeden z najznámejších zločincov sveta, Darius Kincaid, je kľúčovým svedkom v dôležitom prípade, a treba ho bez ujmy na zdraví dopraviť na súdne pojednávanie. Neúprosný telesný strážca a obávaný zabijak, ktorí si dlhé roky šli po krku, sa na dlhých divoké prestre24 hodín stanú súčasťou spoločného tímu. Na neuveriteľnej ceste z Londýna do Haagu na nich všade striehnu ľudia obávaného východoeurópskeho diktátora. Čakajú ich šialené naháňačky a divoké prestrelky na súši aj na mori. A všetko ešte skomplikuje Kincaidova žena (Salma Hayek), ktorá je rovnako známa firma ako jej manžel...

Žáner: Akční, Komedie
Réžia: Patrick Hughes
Hrajú: Ryan Reynolds (Michael Bryce), Salma Hayeková (Sonia Kincaidová), Samuel L. Jackson (Darius Kincaid), Gary Oldman (Vladislav Dukhovich), Elodie Yungová (Amelia Ryderová), Richard E. Grant (Seifert)
Scénár: Tom O'Connor
Krajina: USA
Rok výroby: 2017
Hodnocenie: 69 %
Vysielané na: TV Puls
  Česká republika Česká republika   Írsko Írsko   Poľsko Poľsko   Chorvátsko Chorvátsko   Ukrajina Ukrajina