News

Už je vás přes 100 tisíc!

1.3.2024

Děkujeme, že jste s námi. Tento neuvěřitelný milník je součet diváků ze všech zemí, kde působíme. Věříme, že díky jedinečným funkcím, skvělé ceně a pravidelnému vylepšování Lepšia.TV toto číslo ještě poroste. Jsme rádi, že vám můžeme dělat radost a těšíme se na další společné úspěchy.

Full HD kvalita obrazu na PC

23.2.2024

Lepšia.TV v nejnovějších verzích webových prohlížečů Chrome, Edge a Opera nově umožňuje nastavit kvalitu obrazu až na Full HD rozlišení. Vaše oblíbené pořady budou díky ostřejšímu a detailnějšímu obrazu vypadat skvěle, tak vzhůru do sledování! 💻 Podpora rozlišení Full HD je možná pouze v případě, že hardware počítače podporuje dekodér HEVC. 🖥

Představujeme nový Lepšia.TV BOX

25.1.2024
Potřebujete ke své starší televizi Lepšia.TV BOX? Načasování nemohlo být lepší! Už nyní pro vás máme nový model, který je dvakrát rychlejší než jeho předchůdce. A to nejlepší? Cena zůstává stejná. 😍
S chytrým TV boxem, který má v sobě operační systém Android, se stane každá televize "smartkou". Kromě perfektního chodu Lepšia.TV toho umí tahle šikovná krabička mnohem více. Třeba surfování po internetu, možnost připojení flash disku a sledování fotek a videí z dovolené nebo stahování libovolných aplikací z obchodu Google Play. 👀
Uživatelské prostředí je přehledné a ovládání je hračka díky chytrému ovladači. Ten má na zadní straně plnohodnotnou klávesnici a pro ještě pohodlnější ovládání lze aktivovat funkci "kurzor myši". Kurzor následně ovládáte pohybem ovladače. Zkrátka perfektní kombinace. 👍
Lepšia.TV BOX si můžete objednat po přihlášení v sekci "Mé služby" a pokud ještě Lepšia.TV nemáte, zvolíte ho během objednávky.

Přidáváme 9 skvělých stanic

14.12.2023

Letos spoustu diváků psalo Ježíškovi o nové dokumentární, sportovní a lifestylové stanice a Ježíšek poslouchal. Už 15. prosince proto najdete ve všech Lepšia.TV balíčcích dárek v podobě stanic Discovery Channel, Animal Planet, Eurosport 1, Eurosport 2, Food Network, Travel Channel, HGTV, TLC a ID! Po novém roce se Animal Planet, Food Network a Travel Channel přesouvají do balíčku MAX a všechny ostatní stanice zůstanou v balíčku KLASIK. A protože jsme Lepšia.TV, počet stanic sice výrazně vzrostl, ale cena balíčků zůstává naprosto stejná.

4x více pořadů s expandujícím menu

10.10.2023

Díky nové funkci se zdlouhavé hledání pořadů ve vodorovném pruhu stává minulostí. Nově se totiž přehled umí rozbalit a vy tak vidíte 4x více toho, co vás zajímá a tudíž dříve najdete zajímavý pořad. Tato funkce navíc funguje jak pro pořady, které v televizi teprve budou, tak pro pořady, které už byly a jsou okamžitě připravené k přehrání.

Exkluzivní obsah na stanici STORY4

4.10.2023

Objevte svěží obsah na nové stanici STORY4! Čeká na vás více než 1000 hodin romantických, rodinných a lehkých krimi příběhů. Unikněte stereotypním hollywoodským scénářům a ponořte se do kvalitní evropské tvorby, z níž je 80 % exkluzivní pouze pro STORY4. Nové příběhy si můžete vychutnávat až do konce října ve všech balíčcích Lepšia.TV a stanice je dostupná pro české i slovenské diváky. Od listopadu bude stanice dostupná v balíčku MAX a KLASIK. Seriály jako Doktor srdcař, Pravidla renovace, Einsteinovy záhady či Doktorka z ráje, doplněné bohatou nabídkou filmů, na vás již netrpělivě čekají!

Autentický zvuk, titulky i podpora funkce 5.1

13.9.2023

Volíte raději u zahraničních pořadů autentický zvuk namísto dabingu? Pak vás zaručeně potěšíme! Nyní si u vybraných stanic můžete nastavit zvukovou stopu v originálním znění. A to není vše. U mnoha kanálů si můžete také zapnout titulky a navíc i prostorový zvuk 5.1. Těšit se tak můžete na ještě kvalitnější podívanou s lepším zvukem, v případě potřeby titulky a hlavně originálním znění, které umocní zážitek ze sledování.

Dostaňte maximum ze své oblíbené stanice

8.9.2023

Chcete přehledně a rychle ukázat všechny pořady, které nabízí vaše oblíbená stanice? Pak je tato nová funkce přesně pro vás! Když při sledování v televizi kliknete na jakýkoliv pořad, uvidíte ve spodní části tlačítko "Pořady" (i s logem stanice). Po rozkliknutí, budete mít okamžitý přehled o veškerém obsahu, který daná stanice nabízí a navíc přehledně rozděleném do nejrůznějších kategorií. Funkce je dostupná i ve všech dalších zařízeních. Stačí přejít do sekce "Televize" a kliknout na logo stanice. Tak schválně, kolik nových oblíbených pořadů objevíte?

Pořádná nálož dechberoucích záběrů a informací je tady!

1.9.2023
Jako jeden z mála operátorů jsme pro vás do české i slovenské nabídky přidali jednu z nejlepších světových dokumentárních stanic – BBC Earth! Tato stanice vám ukáže to nejlepší z přírody, vědy, vesmíru, historie i moderního světa. Přivede vás tváří v tvář dechberoucím akcím, ohromujícím záběrům a nejrůznějším tajemstvím planety, kterou nazýváme domovem. Můžete se těšit na známé seriály Sira Davida Attenborougha, jako je 'Planeta Země', 'Zmrzlá planeta' a 'Modrá planeta'. Navíc zde najdete fantastické dokumenty o přírodě a divoké zvěři, například 'Život savců', a klasiky jako 'Planeta dinosaurů'. ✨ Stanice BBC Earth je po celý měsíc září dostupná ve všech balíčcích. Od října už pak bude k vidění pouze v balíčku MAX.

15.8.2023
  Czech Republic Czech Republic   Slovakia Slovakia   Poland Poland   Croatia Croatia   Ukraine Ukraine